Selecteer een pagina

Een training of workshop organiseren waarin cultuur, voeding en een healthy lifestyle centraal staan? Kies dan voor een op maat gemaakte training van mij! Samen stellen wij een inspirerende training of groepssessie samen waar jouw doelgroep gegarandeerd enthousiast van wordt!

TRAININGEN & WORKSHOPS

Ik bied trainingen en workshops aan voor groepen van 10 tot 20 personen. Dit kan voor zakelijke doeleinden zijn, maar ook voor particuliere doelgroepen zoals vrouwenclubs of een groep vrijwilligers. Tijdens een inspirerende training groepssessie besteed ik aandacht aan de volgende zaken: besteed ik aandacht aan de volgende zaken:

R

Snel en gezond koken, met oog voor tradities

R

Kennismaken met gezonde basisingrediënten en recepten

R

Een gezonde lifestyle ‘eigen maken’ en vasthouden

COOK, LISTEN & LEARN

Wil jij je doelgroep op een bijzondere manier aanspreken en wil je eens iets anders dan een gewone lezing? Kies dan voor het levendige inspiratieprogramma ‘Cook, listen en learn’!

De inhoud van de training of workshop wordt aangepast aan jouw wensen en die van het publiek. Wat dacht je van een training waarin de deelnemers samen koken en waarin ik ze voorzie van handige tips & tricks? Of een inspiratiesessie waarin ik het publiek vertel over mijn persoonlijke ervaringen en hen handvaten geef om zelf aan de slag te gaan? Ik kijk graag samen met jou hoe we de training of workshop het beste kunnen vormgeven.

BOEGBEELD VAN JE MERK

Staat jouw merk synoniem voor een healthy lifestyle, pure ingrediënten en heeft het een internationaal karakter? Zijn vrouwen je belangrijkste doelgroep? Dan ben ik de perfecte ambassadeur voor jouw merk!

Als health-inspirator werk ik regelmatig samen met merken en bedrijven. Je kunt mij bijvoorbeeld inschakelen om de multiculturele-health propositie van je bedrijf verder uit te bouwen. Ik sta open voor elke samenwerking, zolang ik maar dicht bij mezelf mag blijven: vrouwen uit álle culturen inspireren en motvieren om gezonder te leven en hun levenskwaliteit te verbeteren. Interesse? Ik denk graag met je mee hoe we gezamenlijk jouw doelgroepen kunnen bereike